Säljande kommunikation

Utbildningen passar dig som är chef, företagare, projektledare eller säljare. Att ha en säljande kommunikation i sin roll kan vara skillnaden mellan framgång eller misslyckande.
Träna dig till att nå nya höjder i dina presentationer och kundmöten. Du får delta i workshops, aktiviteter och övningar som konkret ger dig färdigheter att använda i arbetet.

Planering kopplat till målgruppen. Det är viktigt med bra förberedelser och då handlar det inte om att skriva ner ditt anförande, utan att lära sig att anpassa budskapet och dig själv till de som du vill påverka. Det gäller att lära sig att väcka intresset redan från början och att hålla rätt nivå. Vi lär oss hur man argumenterar på rätt sätt för att nå målet.

Kroppsspråket. Det är en så stor och viktig del av all kommunikation som sker utan ord. Det är helt avgörande att behärska kroppsspråkets grunder för den som vill inge förtroende och övertyga andra människor. Det gäller att lära sig den ordlösa kommunikationen och det är inte alltid den med bäst argument som vinner…

Publikkontakten. Det gäller att utforma budskapet så att det är avpassat till publiken. Det är bra att träna på sina framträdanden och få reda på hur man verkligen uppfattas. Det finns bra sätt att hantera frågor. Även kritiska frågor och påståenden blir lättare att hantera om man vet hur man ska göra. Och som alltid är kroppsspråket oerhört viktigt.