Om Oss

Jörgen Rundgren VD och Grundare

Jörgen Rundgren grundade företaget 1992.

Jörgen har en gedigen egen erfarenhet av kommunikation, ledarskap, retorik och mediarelationer. Jörgen har sedan företaget startade utbildat tusentals personer i hela Sverige. Kundnöjdheten är garanterad. Jörgen är en underhållande och motiverande utbildare, moderator och föreläsare.

Jörgen är författare till tre böcker: Övertygande kommunikation, Din växande värld och Mediehjälpen.

Kontakt

0769-471 333

jorgen@rundgrensutbildning.se

Elisabeth Dahlerus Stavefeldt

Gedigen erfarenhet av pedagogiskt arbete i gymnasieskolan

Kunskap om de flesta nivåer i utbildningsväsendet, från förskola till universitet. Undervisningen har omfattat både vuxenstuderande och ungdomselever.

Arbetar för närvarande både för Yrkeshögskolor och Komvux, samt med fortbildning för gymnasielärare.

Handledarutbildningar i samtalsmetodik samt kurser i kommunikation och ledarskap. Föreläsare för skolledare i rektorsutbildning.

Kontakt
Elisabeth@rundgrensutbildning.se

Birgitta Granehed

Huvudkompetens/utbildningsområde
Medieträning
Mediehantering
Individuell coaching inom medieträning
Krishantering/krisberedskap

Kontakt
birgitta@rundgrensutbildning.se

Carl Selling

Konsult i strategiskt kommunikationsarbete, varumärkes- och mediatränare. Carl är Fil kand. i Medie- och kommunikationsvetenskap, statskunskap och företagsekonomi m.m.

Carl har arbetat som moderator för Flygets dag och har varit programansvarig för evenemang under Almedalen. Carl har även arbetat med konferenser i Bryssel, Madrid och Dubai.

Carl har varit kommunikationsdirektör på Luftfartsverket, Norrköpings kommun och Motala kommun. Har arbetat som journalist på ett flertal tidningar.